Om Søren Østergaard


Søren Østergaard er en utrolig populær og erfaren foredragsholder med mere end 100+ foredrag hvert år inden for områder som børn, unge og betweenagere. Oplev en foredragsholder, der kombinerer lærerige undersøgelser og fakta med en høj grad af underholdning!  

Søren Østergaards
baggrund


Søren Østergaard har siden 1995 primært forsket i børn og unges hverdag og værdier, deres deltagelse i fritids- og foreningsliv, deres voksenrelationer, samt trivsel. I dag er han en af de mest kompetente foredragsholdere på området, og formår altid at give sine erfaringer og konkrete værktøjer videre til publikum.  

Han har skrevet en lang række bøger omkring børn og unge – hvoraf kan nævnes: "Gode idrætsmiljøer for piger" (2018), "Gutter, vi må holde sammen ellers bliver vi nakket - om tweens, trivsel og fællesskaber" (2018), ”Unge i en præstationskultur” (2016), “Bliv klogere på de unge – og bliv en endnu bedre træner” (2013) og “Børneliv version 2.0 – perspektiver på tweens, fritidsliv og trivsel” (2013).

Søren Østergaard er uddannet inden for samfundsvidenskab og teologi og har en ph.d.-grad i teologi fra Københavns Universitet om forandring i spændingsfeltet mellem tradition og kontekst. Derdover er han daglig leder af CUR (Center for Ungdomsstudier).

Kontakt mig


Har du spørgsmål til mig, så udfyld venligst kontaktformularen og jeg vil vende tilbage hurtigst muligt.

  • Dette felt er til validering og bør ikke ændres.